Promotors del Manhattan denuncien la protecció de la costa pel Consell

0
1587
Imatge virtual del megaprojecte del Manhattan junt el Xúquer
Zona prevista per al megaprojecte del Manhattan junt la desembocadura del Xúquer a Cullera

El Diari Oficial de la Generalitat revelava este dilluns que la mercantil Noves Activitats Urbanes SL (NAU) , liderada pels grups empresarials Atitlan i Gesfesa, ha presentat un recurs contenciós administratiu contra el Pla d’Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (PATIVEL) de la Comunitat Valenciana, ideat pel Consell per a la conservació activa de més de 7.500 hectàrees de sòls d’elevada qualitat ambiental, territorial i paisajística.

Fonts de l’empresa van confirmar a València Plaza que el motiu del seu recurs contra el Pativel és l’impacte d’este pla en els terrenys que posseïx la firma en el denominat Manhattan de Cullera, el megaprojecte urbanístic previst des de fa anys junt amb la desembocadura del Xúquer on està prevista la construcció de més de 30 torres de fins a 25 plantes (amb capacitat per al voltant de 4.500 vivendes) i dos hotels de 40 altures.

Més informació en: VALENCIA PLAZA