Avis groc per pluges este dimarts a la Ribera

0
2082

Nou canvi d’oratge. Per una part, l’entrada d’aire fred en capes mitjanes i altes de l’atmosfera ens deixarà un panorama més insegur i, si afegim que el vent rolarà a component marítima (entrarà de gregal, NE), esperem pluges pel litoral sud de la província de València i litoral nord d’Alacant on podran arribar a deixar fins a 20l/m2 en una hora en qualsevol punt d’este sector, o 60l/m2 en 12hores. Mal estat de la mar i banderes roges en estes comarques.

A la resta del nostre territori no esperem molt de moviment ja que per l’interior de Castelló el vent entrarà més sec, de mestral (NO) i, en general, llevat del pas de núvols que seran purament decoratius, alguna tronada molt local podria formar-se per l’interior de Castelló. Les temperatures es desplomaran i el mercuri caurà entre 6º i 8ºC especialment en les comarques centrals. La caiguda serà més suau a la resta de la nostra Comunitat.

Jovi Esteve / Meteoròleg