El Centre d’Atenció Primerenca SENAD de l’Alcúdia es convertix en concertat

0
2795

 

El centre, que atén a xiquetes i xiquets de 0 a 6 anys amb problemes en el desenvolupament o risc de presentar-los, passarà a dependre directament de Conselleria assegurant la continuïtat de la  seua tasca.

 

El mes d’agost ha començat amb bones noves per a SENAD, associació espanyola per al desenvolupament integral amb seu a l’Alcúdia, en firmar-se, després d’un any des de la sol·licitud, el tan esperat concert amb  la Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives pel qual el Centre d’atenció primerenca (CAT) passa de ser subvencionat a concertat.

 

Després de 5 anys depenent de subvencions, variables segons els pressupostos de cada any i de vegades curtes o insuficients, l’associació per al desenvolupament integral veu assegurada la seua tasca i continuïtat en passar a ser un centre depenent directament de Conselleria, amb assignacions econòmiques preestablertes sobre la base de les places ateses, que s’han ampliat de les 35 anteriors fins a 70. Fet que garantix el treball del seus professionals i el suport, tractaments i rehabilitació de xiquets i xiquetes de 0 a 6 anys amb problemes en el desenvolupament o risc de presentar-los.

 

La firma del concert arriba com un reconeixement a la trajectòria de l’associació i al seu esforç i millora contínua dels serveis que ve oferint des  que va nàixer l’any 2001.