El nom de Guadassuar apareixerà a l’eixida 373 de l’Autovia A7

0
2634

La proposta d’incloure el nom de Guadassuar a les senyalitzacions de l’Autovia del Mediterrani culmina una setmana carregada de bones notícies

Després de 3 anys de legislatura amb un llarg llistat de gestions i tràmits per aconseguir que s’incloga el nom de Guadassuar a la senyalització de les eixides 373 de l’A7 en ambdós sentits, sembla que aquesta exigència del nostre poble es troba cada vegada més a prop de fer-se’n realitat.

Des de l’Ajuntament, dues peticions formals per escrit a la Delegació de Govern del Ministeri de Foment i la seua Demarcació de Carreteres amb visites incloses, diverses reunions de la Junta de Seguretat Local amb presència del Subdelegat de Govern, converses amb l’anterior Delegat de Govern, una pregunta parlamentaria registrada al Senat de l’Estat Espanyol conjunta amb altres pobles de problemàtica semblant, pregunta parlamentaria registrada al Congrés de l’Estat Espanyol, converses amb l’actual Delegat de Govern i reunió amb el propi Ministre de Foment actual.

Amb el recolzament d’un informe de més de 50 fulls explicant tota la casuística que inclou les següents accions per part de la ciutadania de Guadassuar:

Creació i gestió d’una pàgina al Facebook, amb títol ‘El Nom de Guadassuar A La Eixida 373 De La A-7’.

Recollida de més de 1.200 firmes a través de la plataforma change.org signant la petició de recolzament.
Suport massiu d’empresaris locals fent palesa la necessitat d’incloure el nom de Guadassuar en aquesta eixida per motius econòmics, industrials i turístics.

Completant així una extensa exposició amb profusió de documents, imatges i explicacions de la pròpia Policia Local amb motivació de la necessitat, i explicació del greuge comparatiu amb altres localitats properes en la mateixa autovia.

Gràcies a tots aquests tràmits portats a terme durant tot el recorregut d’aquesta etapa de Corporació Municipal, hem rebut una notificació per part de Demarcació de Carreteres on es proposa que el nom de Guadassuar aparega en ambdues direccions en sis dels postes de senyalització de l’autovia A7. A aquesta proposta li acompanya un període d’al·legacions, però tot indica que a partir dels mesos de setembre o octubre es podrà veure el nom de Guadassuar a l’autovia.