El Medusa i el pont d’agost omplin Cullera

0
1302

Cullera aconseguix el 100 % d’ocupació durant el Medusa i el pont d’agost

 

El sector turístic treballa a ple rendiment en la setmana de més afluència de tot l’any

 

Cullera està pràcticament al 100 %. El sector turístic de la ciutat costanera treballa a ple rendiment coincidint amb la celebració del Medusa Sunbeach Festival i el pont d’agost, la setmana de més afluència de visitants de tot l’any a la capital turística de la Ribera.

 

Les xifres facilitades hui per la regidoria de Turisme no deixen lloc a dubtes. Els hotels estan quasi tots al complet i les escasses habitacions que queden lliures ho estaran per poc de temps, estimen des de les empreses hoteleres.

 

En plataformes de reserva com Booking resulta ja quasi impossible trobar una habitació lliure en la ciutat i les poques que queden es paguen a no menys de 100 euros la nit. La mateixa web remet a localitats a 20 quilòmetres a la redona per a poder trobar un llit prop de Cullera.

 

A este ple total cal afegir les 10.000 places extra d’allotjament que oferix el Medusa Sunbeach Festival en la seua acampada. En este espai també s’han esgotat les parcel·les.

 

Molts altres medussers i turistes es repartixen pels apartaments. Des de les agències immobiliàries indicaven hui que els pisos turístics també estan pràcticament al complet. I destaquen que els preus del lloguer vacacional han seguit pujant, recuperant nivells d’abans de la crisi.

 

Un altre exemple del bon comportament del sector el donen els aparthotels, on fa dies es van esgotar les habitacions disponibles a través d’internet tot i que encara hi ha la possibilitat de reserves d’última hora a través del contacte directe. El mateix ocorre en hostals i pensions.

 

Pel que fa al càmping, els bungalous estaven al 80 % d’ocupació este matí i la previsió era d’anar a més.

 

Estrelles mundials

 

Este cap de setmana la capital turística de la Ribera també ho serà de la Comunitat Valenciana amb un dels festivals de més prestigi en tot el país. Cullera ha aconseguit que figures de renom internacional com David Guetta o el rei del techno, Carl Cox, facen parada en la ciutat en el marc dels seus gires per arreu del món.

 

«Gràcies al Medusa, Cullera ha passat a estar dins dels circuits internacionals de la música electrònica», comenta Jordi Mayor, alcalde del municipi, «fet impensable fa tan sols uns anys». A part de projecció de la marca turística i la seua vinculació a atributs positius, la població està aconseguint penetrar en un públic jove, que se li resistia fins ara. «Es ven una experiència vacacional, que generarà un record positiu de la marca i açò és prestigi hui i prestigi per a matí», continua la màxima autoritat local, qui recorda que Cullera es complementa amb una oferta d’oci que va més enllà del Medusa i que s’atén als gustos de tots els públics.

 

Solament durant els sis dies que dura el festival s’espera una arribada massiva d’assistents, 300.000, segons les xifres que mou l’organització.

 

Així mateix, al no coincidir amb els dies del pont d’agost, s’evita la coincidència i açò redunda en un major benefici per al sector turístic, que està en plena recuperació i que al juliol ja se situava en xifres similars a les de l’any passat, el millor de la sèrie històrica.