Alzira finalitza les obres de pavimentació de voreres al carrer La Unió

0
830

 

La Regidoria de Gestió Urbanística estan realitzant diferents actuacions als carrers de la ciutat, per tal de millorar l’accessibilitat i comoditat del trànsit veïnal, com ha sigut el cas de la repavimentació de voreres al carrer La Unió.

 

Els treballs a l’esmentat carrer  han consistit en la demolició dels trams de voreres en mal estat o amb mala accessibilitat, del número 63 al 79, de la banda imparella del carrer i la posterior substitució amb paviment nou, així com també s’ha realitzat el gual de vianants que unix els carrers La Unió i o’Donell.

 

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha declarat al respecte que, “Són molts els carrers en els que estan realitzant-se actuacions de millora, uns treballs necessaris per poder mantindre una qualitat i imatge de actual de la nostra ciutat. Mantenir en bones condicions i al mateix temps, fer  d’Alzira una ciutat integral, oberta i moderna és un dels objectius d’este Ajuntament.”