Argentina-Rússia final del XXXV Cotif de l’Alcúdia

0
900
L'equip titular d'Argentina esta nit davant Uruguai
L’equip titular d’Argentina esta nit davant Uruguai

La selecció Argentina i la de Rússia disputaran dimecres que ve a les 22:30 hores la final de la XXXV edició del Torneig Internacional sub 20 de l’Alcúdia. Rússia ha derrotat esta nit amb certa facilitat a Veneçuela per dos gols a zero en la primera semifinal, mentres que l’Albiceleste de Lionel Scaloni i Pablo Aimar van superar a Uruguai en la tanda de penals (3-1) , després de finalitzar el partit amb empat a 0.

El combinat argentí va jugar des del minut 29 del primer temps en inferioritat numèrica per expulsió d’Andrés Ayala que va veure dos targetes grogues en pocs minuts. D’esta manera han passat a la final les seleccions que van encapçalar els dos grups al finalitzar la primera fase. Rússia amb 15 gols es caracteritza per la seua capacitat golejadora, mentres que Argentina és la menys golejada després d’haver encaixat només dos gols en cinc partits.