Argentina davant Uruguai i Rússia contra Veneçuela buscaran el bitllet per a la final del Cotif

0
937
Uruguai i Rússia han passat a les semifinals del Cotif

L’empat a zero gols en el partit Uruguai-Rússia d’esta nit ha propiciat que el combinat rus passe a la semifinals com primera de grup amb 10 punts per tindre un gol average superior al conjunt charrúa. La selecció europea amb 13 tants és de moment la màxima anotadora de torneig mentres que només ha encaixat tres gols. Per la seua banda el conjunt sud-americà a penes ha marcat 6 gols per 2 encaixats. Ambdós disputaran la primera semifinal dilluns que ve a les 21:15 hores en una partit que es preveu molt competit i en el que s’assentaran en la banqueta Fabián Coito per Uruguai i el duo Scaloni-Aimar per l’Albiceleste. Posteriorment buscaran un lloc en la final Rússia i Veneçuela, segona classificada del grup B, a partir de les 23:15 hores.»