Alzira pavimenta els accessos a ADISPAC

0
658

L’Ajuntament d’Alzira ha realitzat treballs de pavimentació en els accessos a ADISPAC.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarat sobre esta actuació: “Ateses les peticions que ens han transmés des de la direcció d’ADISPAC i diverses empreses de la zona afectada, hem de prendre les mesures necessàries per tal de resoldre el problema que ens han traslladat al nostre departament”.

“Hem de posar-nos en situació, ja que esta associació té l’entrada en una zona de difícil accés. Després d’estudiar la petició que ens han presentat, i malgrat la dificultat del tram d’arribada al centre i les actuacions urbanístiques, aprofitarem les obres de pavimentació que es porten a terme en diversos carrers de la ciutat d’Alzira per donar-li solució a este accés que, a hores d’ara i pel seu mal estat, repercutix en el bon funcionament de les activitats i en la comoditat dels seus usuaris”, assegura Fernando Pascual, cap de l’àrea responsable.

L’edil conclou: ”Som un govern compromés amb la ciutadania i escoltem totes les suggerències, queixes i propostes amb l’objectiu de millorar la vida de tots els ciutadans i ciutadanes”.