Rússia goleja a la Valenciana (6-0) i és la primera en sumar dos victòries en el Cotif

0
728
Imatge de l'encontre entre Rússia i la Selecció Valenciana
Imatge de l’encontre entre Rússia i la Selecció Valenciana

La selecció de Rússia que esta nit ha golejat a la Valenciana per 6 gols a 0 és la primera en esta edició del Cotif que suma dos victòries que li permeten encapçalar el grup B amb 6 punts.

Els seus principals rivals per a aconseguir una de les semifinals són Uruguai i Catar, amb tres punts, mentres que El Marroc i el combinat valencià no s’han estrenat encara. També són tres les seleccions que compten amb més aspiracions de superar esta primera fase en el grup A, atés que Argentina, la Murciana i la Veneçolana totalitzen tres punts cada una. Mauritània i Índia tanquen, provisionalment, la classificació d’este grup.

D’altra banda este dimarts es disputarà la quarta jornada del Cotif que comença a les 19 hores amb l’enfrontament entre Mauritània i Índia, li seguirà a les 21:15 h el Marroc-Catar, per a finalitzar un interessant Murcia-Argentina, a partir de les 23:15 h, que lluiten per liderar el grup.