La Jornada d’Il.lustradors tindrà continuitat en Alzira

0
748

Art al carrer i la Jornada d’Il·lustradors ja van prenent forma

L’art omplirà de nou els carrers d’Alzira amb la tercera edició d’Art al Carrer. Art al Carrer és una aposta de la Regidoria de Cultura, que va nàixer com a projecte cultural i participatiu per a universalitzar la cultura al poble, i que ha aconseguit consolidar-se com un dels referents de l’agenda cultural de la ciutat.

La tercera edició ja té dates reservades, 28 i 29 de setembre, i ja té cartell anunciador. Esta nova edició mantindrà la línia de les dos edicions anteriors amb diferents espectacles de circ, música, teatre, dansa, entre d’altres.

El que sí està prevista és la celebració de la segona Jornada d’Il·lustració, que tindrà lloc el 29 de setembre al carrer Escoles Pies. La regidora de Cultura, Aida Ginestar, ha manifestat que “apostem per la continuïtat de la Jornada donat l’èxit i la bona acollida que va tindre l’any passat la seua primera edició. Estem treballant per tancar el programa d’Art al Carrer i el contingut de la Jornada d’Il·lustradors que pròximament podrem anunciar.”