Alzira invertirà 87.000€ en un nou parc inclusiu

0
3737

El regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual s’ha reunit, junt al tècnic del departament,  amb la Presidenta de PROSUB, María José Canet, per tal d’explicar-li amb detall el projecte del nou parc inclusiu que s’instal•lara entre el carrer Rambla i Blasco Ibáñez, molt prop de la seu de l’associació que ella presidix.

Este és el segon parc inclusiu que es realitza a la ciutat d’Alzira, en el que hi hauran jocs diversos per tal de fomentar la psicomotricitat. Un espai en que es farà una inversió de 87.000 euros, per tal que tinga totes les mesures de seguretat i diversió com cal.

Segons declara el regidor de l’àrea responsable, Fernando Pascual; “ Li hem trasmés, a la representant d’aquesta entitat, que aquesta iniciativa és per a pal•liar i solucionar la manca d’aquest tipus d’elements de joc i oci infantil en la ciutat, perquè sempre hem cregut en la igualtat, en tots els àmbits de la vida i, aquest nou parc, és un xicotet pas més per a un col•lectiu tan sensible com l’infantil.”

“Pensem que tots els xiquets i xiquetes necessiten espais de diversió on aprenguen a jugar en igualtat, sense importar les capacitats, i sense que les diferències siguen un obstacle, si creixem en igualtat, de majors no sentirem les diferències que ens vulguen imposar”.