L’Alzira FS i l’empresa Nítida caminaran junts també en 2ª B

0
986

El conjunt alzireny debutarà a casa del Ciudad de Guadalajara el pròxim 15 de setembre

 

El Nítida Alzira continuarà sent Nítida Alzira. L’empresa d’higiene industrial situada en L’Alcúdia seguirà encapçalant el projecte del club alzireny per tercera temporada consecutiva, això sí, aquest any en una interessant 2a Divisió B que portarà a l’equip riberenc a jugar davant conjunts de Navarra, el País Basc, Castella i Lleó, Castella-La Manxa, Aragó i Alacant. Uns nous destins que faran viatjar la imatge de Nítida i de l’Alzira al llarg de la península.

La vigència de la vinculació entre tots dos respon a l’objectiu comú de consolidar el projecte de futbol sala que començà en 2016, i que a hores d’ara segueix creixent a un ritme envejable en totes les parcel·les. La imatge ‘Nítida’ continuarà en el nom del club, en la samarreta de joc i es mostrarà en les principals accions comunicatives de l’entitat.

Quasi va de bo

La temporada en la categoria de bronze arrancarà el pròxim 15 de setembre amb la visita del Nítida Alzira a l’Escuela Ciudad de Guadalajara. Una setmana després, el Nítida debutarà com a local amb la visita del Santurtzi al Palau d’Esports. La competició s’allargarà fins al 25 de maig del 2019.