Victòries de les seleccions Murciana i de Rússia en el Cotif

0
509

La selecció Murciana ha derrotat  0-2 a la India en el primer partit de la segona jornada del Cotif, corresponent al grup A, que ha estat prou accidentat davant les dos expulsions patides pels asiàtics junt a la del combinat murcià.

D’altra banda, en el grup B, Rússia derrotava per 3 gols a 4 a la selecció de Marroc en un vibrant encontre en el que el combinat magrebí aconseguia igualar a 3 gols en un inici espectacular dels russos.

Amb la victòria d’ahir del conjunt catarí davant la selecció Valenciana, Qatar i Rússia encapçalen, provisionalment, el grup B on la selecció d’Uruguai encara no ha debutat.

Mentre el grup A està encapçalat per Argentina i Múrcia amb 3 punts i encara no han puntuat India, Mauritània i Veneçuela.

Esta vesprada es disputa la tercera jornada del torneig que arranca a les 19 hores amb l’enfrontament entre Qatar i Uruguai, li seguirà a les 21:15 el Mauritània-Veneçuela, per completar este dilluns a partir de les 23:15 h amb el Rússia-Selecció Valenciana.