El VAR rectifica a Mateu Lahoz i provoca la derrota de la Valenciana davant Qatar en el Cotif

0
750

El VAR ha intervingut de forma decisiva en el partit inaugural del Cotif que ha finalitzat esta nit amb la victòria de la selecció de Qatar davant la Valenciana (1-0) gràcies a la transformació d’un penal per part del jugador catarí Waad en el minut 34.

El col·legiat Mateu Lahoz havia mostrat la targeta groga al davanter asiàtic Yusuf per la seua caiguda en l’interior de l’àrea, però davant de les seues protestes l’àrbitre internacional valencià va revisar la jugada en la xicoteta pantalla per a acabar assenyalant la pena màxima que va decidir la sort del primer partit del XXXV Torneig Internacional sub 20 de l’Alcúdia.

Este diumenge es disputa la segona jornada del Cotif que enfrontarà, a partir de les 19 hores, a l’Índia i a la Selecció Murciana, al Marroc i a Rússia a les 21:15h i a Veneçuela davant d’Argentina des de les 23:15 hores.