El mundialista valencià Mateu Lahoz dirigirà el primer partit del Cotif

0
1054
L'àrbitre Internacional valencià Mateu Lahoz inaugura el Cotif del VAR
L’àrbitre Internacional valencià Mateu Lahoz inaugura el Cotif del VAR

El col·legiat internacional Mateu Lahoz dirigirà, demà dissabte, l’encontre entre les seleccions de Qatar i la Valenciana que obrirà el Cotif a partir de les 22:30 hores, després de la cerimònia inaugural, prevista per a les 20 h, a l’estadi municipal Els Arcs de l’Alcúdia. La XXXV edició del Torneig Internacional sub 20 es caracteritzarà per la participació dels 20 àrbitres de la Primera Divisió que aprofitaràn el trofeu per a aprofundir el seu aprenentatge del funcionament del VAR (Vídeo Assistant Referee) a escassos dies de l’inici de la lliga.

El Cotif d’este estiu està composat exclusivament per seleccions; Argentina, Índia, Mauritània, Veneçuela i la Murciana que formen el grup A, mentres que Uruguai, Rússia, El Marroc, Qatar i la selecció Valenciana es disputaran el seu passe a les semifinals en el grup B.

Pablo Aimar

El pròxim diumenge dia 29 entraràn en joc India i la Selecció Murciana a les 19 h, El Marroc i Rússia a les 21:15 h i Veneçuela-Argentina a les 23:15h. L’albiceleste, que partix entre les favorites junt a Uruguai, està dirigida per dos vells coneguts de la lliga espanyola que debuten com entrenadores;  l’exvalencianista Pablo Aimar i l’exjugador del Deportiu de La Corunya Lionel Scaloni.

La primera fase culminarà el diumenge 5 d’gost i al dia següent es disputaràn les semifinales; la primera a les 21:15 h i la segona a les 23:15h, mentre que la final està prevista per l’organització per a les 22:30 h del dimecres 8 d’agost.
.
Els partits d’esta 35 edició es retransmetran en quatre continents i podrán ser seguits per «un milió d’espectadors», segons el president del Cotif, Eliseu Gómez.