Alzira fa noves contractacions i millora les condicions laborals dels treballadors de la piscina

0
789

 

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Funció Pública i Organització, ha millorat per primera volta les retribucions salarials del personal municipalitzat de la piscina municipal (antiga IDASA, Instal·lacions Esportives Municipals d’Alzira, S.A.), en aplicació del conveni del sector (un 2,2%) i els acords amb els representants de les treballadores i treballadors.

Cal dir que l’Ajuntament d’Alzira havia ja avançat enguany l’increment que s’havia aplicat per a la resta del personal públic d’un 1% en el 2016 i 1% en el 2017. A més a més, s’han contractat un total de 8 persones al llarg del 2018 de les borses públiques per a cobrir els serveis de les instal·lacions de la piscina coberta.

Per a Ivan Martínez, regidor de l’àrea: «amb les municipalitzacions hem aconseguit mantindre els llocs de treball i millorar les seues condicions, tal i com hem realitzat amb les treballadores i treballadors municipalitzats de la neteja, que se’ls ha aplicat l’increment salarial pactat en el seu conveni, i ara amb els de la piscina coberta. Igualment, les noves contractacions s’han realitzat a través de les borses públiques per a incrementar els serveis de les instal·lacions esportives.

Des d’aquest equip de govern hem demostrat que es pot realitzar una millor gestió des del sector públic i garantir i millorar els llocs de treball».