Alzira aprova dedicar un carrer al poeta local Salvador Andrés Pascual

0
1261
Ana Lluïsa davant una foto de són pare Salvador Andrés durant l'homenatge de La Malva
Ana Lluïsa davant una foto de són pare Salvador Andrés durant l’homenatge de La Malva

La corporació local ha decidit dedicar un carrer al desaparegut poeta local, Salvador Andrés Pascual que va rebre un homenatge el passat mes de febrer organitzat per la falla Plaça La Malva d’Alzira.

L’alcalde Diego Gómez després de glossar la seua figura anuncià en aquell homenatge que el consistori li dedicaria un carrer  en considerar que “gràcies a este singular personatge alzireny coneixem millor el nostre passat”, paraules que emocionaren a la família que va assistir a l’acte.

Andrés fou l’autor de “100 anys de falles”, de la “Història de l’Arxiconfraria de Jesús Nazareno”, també de la “Història de la Gallera” i a més de recopilacions tan importants com “Poesia i poetes d’Alzira” o els quatre volums d’ Alzirenys i l.lustres.

La seua filla Ana Lluïsa, que va ser fallera major d’Alzira en 1990, va agrair l’homenatge i recordà algunes anècdotes com la primera visita que li feren, fa uns 30 anys, els fallers Miguel Ángel Martinez i José Manuel Rubio per enllestir el primer llibret, fallers als que nomenava com “els xicons de la Malva”.