Alzira commemorarà tots els anys en juliol la mort de Jaume I

0
2038
Casa Reial en la Vila on va residir i morir el monarca Jaume I
Casa Reial en la Vila on va residir i morir el monarca Jaume I

L’Associació Cultural Moros i Cristians La Vila d’Alzira organitza un acte que commemora la figura del rei Jaume I

El divendres 27 de juliol desfilaran totes les comparses dels Moros i Cristians

La desfilada arrancará a la Plaça Major i culminarà davant la Casa del Rei

– L’Associació Moros i Cristians La Vila d’Alzira, ha organitzat un acte en homenatge a la figura del rei Jaume I per tal de recuperar la seua figura i rellevància, el qual coincidix amb la data de la seua mort a la nostra ciutat, el 27 de juliol de 1276.

 

L’acte s’iniciarà, a les 20 hores, des de la plaça Major amb una desfilada de les diferents filaes i comparses de l’Associació de Moros i Cristians, l’Agrupació de Danses d’Alzira i música a càrrec de la Colla Les Raboses d’Alzira, fins a arribar a la Casa del Rei, situada al carrer Major Santa Maria número 5, on es realitzarà el final de l’acte i els diferents parlaments.

 

L’Ajuntament d’Alzira col·labora en l’esdeveniment des de les regidories de Patrimoni, Gestió Urbanística i Educació, per tal de donar suport no solament a un acte, sinó també per posar en valor una part important de la nostra història  i la figura del rei que va conquerir Alzira, ciutat que el va acollir en el moment de la seua mort.