Alzira obri al trànsit el carrer Benifairó 30 anys després

0
4249
El carrer Benifairó obert amb els murals dedicats a Jaume I i al pont de Sant Bernat
Les autoritats locals durant l’obertura del carrer

Els murals dedicats a Jaume I i al pont de Sant Bernat agraden als veïns
L’Ajuntament manté el sentit de la circulació per raons de seguretat
Alzira ha obert hui al trànsit el carrer Benifairó, en un acte simbòlic en què autoritats i veïnat han pogut comprovar el resultat final de les obres i els dos murals que s’han pintat a les parets que quedaven buides a ambdós laterals del carrer.
Estes actuacions pretenen millorar l’accessibilitat de la ciutadania, avançar cap a la sostenibilitat i complir amb les peticions de les veïnes i veïns, una prioritat d’este Ajuntament. És per això que fa uns mesos la Regidoria de Gestió Urbanística va posar en marxa les obres pertinents per enderrocar tres cases del carrer Benifairó i obrir un itinerari més al trànsit.
Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, declarava que “des de 1985, el veïnat del carrer Benifairó demanava una millora, per la qual cosa este Ajuntament va prendre les mesures necessàries per portar a terme l’enderrocament de dos vivendes i el condicionament i urbanització de l’espai amb materials i mobiliari urbà. Una nova imatge que incorpora uns murals que reten homenatge a dos grans pilars que representen la força de la ciutat: el rei Jaume I i el pont de Sant Bernat. Tots dos simbolitzen la unió de generacions passades i futures”.
Per la seua part la regidora de Seguretat, Sara Garés, respecte al trànsit, ha manifestat que “hem considerat mantindre el sentit de la circulació (del carrer Joanot Martorell al carrer Doctor Ferran) per a una major seguretat viària”.