Trofeu Sant Bernat de pilota al trinquet d’Alzira

0
700

El pròxim diumenge es juguen al Trinquet d’Alzira les finals del Trofeu Sant Bernat, el més antic dels que es disputen a la nostra localitat, que se celebra per les nostres festes des de l’any 1989.
Entrada lliure al Trinquet d’Alzira per a vore al una gran matinal de pilota valenciana a tots els nivells, des de les finals de les categories inferiors del Club de Pilota Valenciana Alzira, fins a la gran final professional, passant per la final femenina i la intercomarcal.

Les finals escolars seran disputades pels més de 30 xiquets i xiquetes del Club, que enguany estan d’enhorabona, ja que han aconseguit el campionat autonòmic dels JECV de raspall, el campionat provincial, com també la plata en el mateix provincial i en l’individual.

La partida femenina tindrà com a protagonistes a quatre jugadores de solera, com son Maribel, Zaida, Marisa i Laura, que enguany tornen a disputar el Trofeu Autonòmic Diputació de València, com han fet en el passat, en la intenció de reviure finals èpiques com les passades.

La final intercomarcal estarà formada pels trios del CPV Alzira i el CPV Rafelbunyol, dos dels clubs en més palmarés i renom de la història del nostre esport. Ferrer III, Alpuente i Carlos Pellicer, titulars del primer equip d’Alzira, faran per que el trofeu es quede en casa, davant una dura formació que ve des de l’Horta per a fer lo propi: Joan, Miguel i Nacho.

Per acabar, gran partida professional que enfrontarà membres destacats del món professional en especial vinculació en la pilota a Alzira, ja que o be han disputat titols i fases finals per al nostre Club, o be són socis, o be treballen dia a dia pel be del nostre esport a la nostra localitat. Eduardo, Moro i Juan II s’enfrontaran a Dani, Roberto i Trini, en l’objetiu de fer vibrar al públic asistent i fer les delícies dels joves del Club que prèviament juguen.

Tot serà possible gràcies a la colaboració de l’Excel.lentíssim Ajuntament d’Alzira, a la seua Regidoria d’Esports i a l’ajuda en la organització d’un trinqueter de renom com es Balduino.