Les temperatures baixen el cap de setmana després d’arribar hui fins els 36º

0
924

 

L’estació de Quatre Camins a Carcaixent ha regisrtat hui la màxima de la comarca amb 36º, Alberic ha estat prop amb 35,5º, seguit de Senyera amb 35,4º, Sumacàrcer i Càrcer amb 34,5º i les estacions de la Murta i Mulata-Alzicoop amb 34,4º. Mentre a Alzira el mercuri s’ha quedat en 33,1º, Sueca amb 32º i Algemesí que fregava els 30º.

Segons ens assegura Bernardo González «les temperature han tocat sostre» este cap de setmana, donat que demà descendiran un parell de graus. La previsió per al cap de setmana és que tornem a valors normales, sobre els 30º. El dissabte i especialment el diumenge, l’entrada de vents de l’Est, farà que tinguem el cel amb prou nuvolositat de tipus baixa que (podrien) deixar alguna gota, poca cosa.