La solució a la pedregada en la teulada del Consell de Ministres

0
735
El Delegat del Govern i el secretari autonòmic d’Agricultura visitaren la zona afectada
La Delegació de Govern de la Comunitat Valenciana disposarà esta setmana de l’informe de valoració realitzat per la Comissió Territorial d’Assegurances Agràries que unit al de l’Oficina Comarcal de la Conselleria d’Agricultura servirà per tindre quantificats els danys de la pedregada de l’1 de juliol per a elevar-los al Consell de Ministres que és el que decidirà les ajudes a rebre per el sector agrícola d’esta comarca.
Cal recordar la recent visita a una de les parcel.les afectades del delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio  L’acompanyaren el secretari autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero i el director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Rogelio Llanes.

En acabar la visita mantingueren una reunió al Saló de Plens amb alcaldesses i alcaldes, portaveus, sindicats agraris, presidents de cooperatives i el president de la Sèquia Real del Xúquer.

Fulgencio va reiterar «el compromis de l’Executiu en donar resposta ràpida a les situacions de catàstrofe que han afectat el camp i els agricultors». Una vegada es quantifiquen els danys, «el Govern actuarà en funció de les seues competències».