La Clau d’Alzira rep un important premi per la seua gestió «eficient i proactiva»

0
1329

La Clau, rep el guardó Novagob a la gestió eficient i proactiva amb la ciutadania

 L’oficina d’atenció a la ciutadania d’Alzira, La Clau, ha estat guardonada amb el premi NovaGob , dins de la categoria  Eje 3. Premio NovaGob Excelencia 2018 a la gestión eficiente y proactiva con la ciudadanía, gràcies a un projecte que es va presentar anomenat “La Clau Alzira: Humanizando trámites”.

 

Des de la organització han volgut donar l’enhorabona a esta, nostra oficina de la Clau, per la qualitat del projecte ja que este any han participat moltes experiències de gran valua, pel que se’ns felicita per tal guardó.

 

La cerimònia d’entrega de premis es realitzarà durant el V Congreso Iberoamericano de Innovación Pública, que tindrà lloc a la ciutat de Toledo del 24 al 26 d’octubre de 2018 i al que la Regidora de Modernització i Participació Ciutadana, Inma Onrubia, assistirà per rebre el premi.

 

Inma Onrubia, regidora del àera responsable ha declarat estar mot satisfeta amb este gran premi. “Hem d’estar orgullosos del treball que s’està realitzant, perquè premis com este és la resposta a un treball ben fet. Este premi ve a confirmar l’encert en l’aposta que va fer este equip de govern en la posada en marxa el projecte de La Clau com a oficina d’atenció al ciutadà. Treballem per donar un servici de qualitat al ciutadà, més eficient i pròxim, aprofitant recursos i fer més còmode el tràmit al ciutadà estalviant temps i agilitzant es seues gestions”.

 

La regidora, Inma Onrubia, continua declarant que: ”Com no, vull donar la enhorabona i la meua sincera felicitació a tot l’equip humà que cada dia treballa, braç a braç, per tal de complir i impulsar el nostre projecte, tant als que treballen de cara al públic, sent la nostra carta de presentació, com aquells que estan darrere amb el treball menys visible però igual d’important. Done l’enhorabona també a “Programa adulTICo d’Armenia-Quindio, Colombia,  pel seu premi, ja que sé que ha sigut molt alt el nivell de participació i ells també s’han emportat part d’este premi. Enhorabona companyes i companys”.