Xúquer Viu s’oposa a la sobreexplotació del riu en el Mullat pel Xúquer de Sumacàcer

0
1310

«No podem permetre que s’accepten les exigències dels alacantins. El nostre riu està sobreexplotat i hem d’assegurar el cabal ecológic», segons el manifest llegit este migdia per Xúquer Viu a Sumacàcer en el 14é Mullat pel Xúquer.

Una vegada finalitzada esta primera part a cerimònia en el consistori, els participants un bon grup de riberencs s’han mullat en el Xúquer simultàniament, tal com ho feien hui milers de ciutadans de diferents països de la Unió Europea, per a reclamar més zones de bany en els rius i exigir la seua recuperació.

L’alcalde de Sumacàrcer i president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez, ha manifestat que «en el nostre municipi comptem amb un espai únic per a mostrar a la societat la importància que té el poder comptar amb un Xúquer net i viu.»