Alzira millora el subministrament d’energia renovable al restaurant de la Casella

0
1151

 Des de fa alguns anys, el local del restaurant de la Casella disposa d’una xicoteta instal·lació solar fotovoltaica, amb panells d’autoconsum d’electricitat, degut a què el paratge no disposava d’instal·lació elèctrica convencional, per estar allunyat de la població i la dificultat que suposa portar-ho a terme.

Per esta raó, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, s’ha realitzat una inversió de 15.000 € per a la millora del subministrament, mitjançant l’ampliació del número de panells a més de la incorporació d’un aerogenerador que aprofita la energia del vent, el qual, amb l’equipament corresponent, transforma l’energia generada en electricitat.

Per tal d’augmentar la potència, als ja existents 1.200 W se’ls ha sumat 2.400 W més amb panells solars i 1.500 W amb l’aerogenerador. Aleshores, la potència actual suma uns 5.200 W, amb els quals es millora considerablement el subministrament d’energia al local.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, assegura que: “Amb esta inversió estem donant un millor servei de subministrament d’energia a les instal·lacions del restaurant de la Casella, sense oblidar que estem parlant d’un paratge natural i que hem de respectar-lo com cal i, en este cas, hem optat per energies renovables per cuidar l’entorn”.