El nou gelat promocionarà la reganyà més enllà de la Comunitat Valenciana

0
3600
Rafa Gadea president del Gremi de Forners i Javier Sánchez gerent d'Icecobar Alzira

Icecobar elabora gelats davant el client amb una planxa a -20º

Afegix frutes ecològiques a una base de llet sencera i nata casolana

La reganyà ha maridat molt bé amb el novedòs gelat de mètode thailandés

El dolç típic d’Alzira, la reganyà, ha descobert este caloròs estiu un excel.lent aliat per promocionar-se per tota la Comunitat Valenciana i a més en altres autonomies

Una nova franquícia, Icecobar, que ja funciona a València i a Alzira, té previst obrir, en breu, altres geladeries a Benidorm i Canàries.

Un jove emprenedor d’origen francés, Benjamin Gomes, va descobrir durant un viatge a Thailàndia els «gelats a planxa» que gràcies a que aconseguix una temperatura de -20º, elabora el gelat triat davant el mateix client.

La base de tots els gelats és llet sencera i nata casolana, als que el titular de la geladeria d’Alzira, Javier Sánchez afegix fruta ecològica, com freses i platans, «adquirits en el mercat ecològic dels dimecres».

Este métode thailandés hacomençat ara a aplicar-se al nou gelat de reganyà creat per Javi, davant la seua relació amb el departament IDEA de l’ajuntament d’Alzira.

Carabassa i xocolate negre

Amb el suport del Gremi de Forners que li proporciona la matèria prima «ferem moltes proves i al final trobarem la mida i el sabor a carabassa». Li afegixen xocolate negre, dos rebanaes de reganyà

El nou gelat de reganyà made in Alzira

i una galleta i a trionfar. El president del Gremi de Forners, Rafa Gadea, es frotava hui les mans, mentre asaboria este novedòs gelat que ha despertat una gran expectació; «d’esta forma la reganyà serà coneguda en molts més llocs i a més tindrà eixida durant l’estiu».

El regidor de Desenvolupament Econòmic Ivan Martinez, que també li donava a la cullereta, es mostrava satisfet per este nou producte gastronòmic made in Alzira, perquè ajudarà a impulsar un producte local i de qualitat també en el sector de la restauració i ajudarà a fer ciutat».

El veredicte de l’improvisat jurat composat per autoritats, tècnics d’IDEA i periodistes era unànim; «està molt encertat», mentre no deixaven ni rastre del nou producte gastronòmic alzireny.

Riberaexpress