Ciutadans reclama «millorar» la imatge del Parc Empresarial El Pla

0
983

Cs d’Alzira lamenta l’estat del polígon industrial

• María José Llopis: «Si volem vendre este espai hem de cuidar la seua imatge, entre moltes altres coses»

La portaveu de Ciutadans (Cs) a Alzira, MªJosé Llopis, ha ha expressat  «la seua inquietud davant l’estat en què es troben moltes zones ajardinades al polígon El Pla, així com la zona d’aparcament on es poden trobar runes». Llopis ha assenyalat que «si es vol vendre este espai per atreure empreses a la nostra ciutat, s’ha de cuidar la imatge, entre moltes altres coses».

D’una banda, «s’ha d’aturar l’abandó de les tanques, i del barranc» i de l’altra, «s’hauria d’invertir en habilitar l’accés que resta pendent i instal·lar fibra òptica a tot el polígon», ha declarat la representant de Cs, qui també ha explicat que “tot i que es cuiden les rotondes de la via principal, la resta han quedat abandonades directament. Per exemple, les tanques no es poden i això suposa un perill per als conductors perquè dificulta la visibilitat”. Llopis ha recordat que «als propietaris de les parcel·les se’ls cobra l’IBI corresponent i no estan rebent els serveis pertinents».

Finalment, la regidora de l’agrupació taronja ha destacat que «per ampliar la xarxa empresarial i industrial d’Alzira, hem de vendre la nostra ciutat des de tots els punts de vista»“Eixa és la raó de la importància d’un pla global que indique on volem arribar i com podem fer-ho remant en la mateixa direcció des de totes les regidories», ha conclòs.