Alzira contarà amb un «novedós» centre de música i dansa en setembre

0
2962

Els xiquets aprenen música de forma divertida amb el métode Dalcroze

El curs arrancarà el 15 del pròxim mes de setembre

La matríkcula serà gratuïta durant juliol i agost

«Alcompas» és el nom del centre de música i dansa que obrirà en setembre a Alzira la professora Isabel González

Es tracta d’una acadèmia en la que s’impartiran clases de Música i Moviment, de Llenguatge Musical, de piano per a menuts i adults, flamenc i, fins i tot, sevillanes.

González resalta l’aplicació del Mètode Dalcroze, tan en Música i Moviment, reservat per als menuts i menudes de 4 a 7 anys i també en Llenguat Musical, a partir dels 8 anys.

Amb este métodes  els xiquets aprenen música «de forma divertida mitjançant els jocs i elements lúdics utilitzant balons i aros», segons Isabel.

Les classes de piano, les impartirà de forma individualitzada a partir dels 4 anys i així mateix als adults. També estes dos categories d’alumnes tindran l’opció d’aprendre flamenc i sevillanes entre el 15 de setembre i el mes de juny de 2019.

Isabel Goanzález, tot i la seua joventut, conta amb una ample currículum. Estudià Composició i Pedagogia del Llenguatge Musical, tant en el Conservatori Perfecto Chornet de Carlet com en el Conservatori Superior de Música de Canàries a Tenerife.

Toca el piano i el saxo, instruments que perfeccionà en la Big Band Nou Mileni de Carlet i es troba «molt il.lusionada» amb la seua «proposta pedagógica novedosa» que encetarà a setembre a la capital de la comarca.

Els que es matriculen abans del 3 de setembre ho podran fer de manera «gratuïta». Els cursos començaran el 15 de setembre i aleshores la inscripció costarà 25 euros.

La reserva de places es pot fer ja mitjançant el correu: info@alteucompas.com i en el telèfon 644 447 646 i a partir de setembre en el carrer Tetuán, 4 d’Alzira on s’ubicaran les instal.lacions del nou Centre de Música i Dansa Alcompas.