El Manhattan de Cullera guanya per abrumadora majoria el «Tarquim Pudent» de Xúquer Viu

0
1579
Guardonats de l'organització AEMS-Ríos con vida amb membres de Xúquer Viu
Guardonats de l’organització AEMS-Ríos con vida amb membres de Xúquer Viu

El macro projecte urbanístic del Manhattan de Cullera ha guanyat per abrumadora majoria el guardó «Tarquim Pudent» de Xúquer que s’ha lliurat esta nit, a Alzira, en a XIIIª edició dels Premis de Xúquer Viu.

Els assistents a la festa d’esta organització ecologista han votat massivament al Manhattan que ha quedat molt per davant de la Diputació de València i la Junta d’Usuaris del Vinalopó.

D’altra banda el guardó «Aigua Clara» ha estat per a l’organització AEMS-Ríos con vida, una organització germana de Xúquer Viu amb la que compartixen objectius i amb la que treballen i col·laboren, conjuntament, en moltes activitats de defensa dels rius des de fa alguns anys.

Actualment la secció valenciana d’AEMS, amb el seu president Pere Merino al front, és un impulsor important en les nostres terres de la recuperació dels rius, de manera especial aquells, amb presència de salmònids, que encara conserven les seues característiques naturals.

Al sopar celebrat a la plaça del Carbó han assistit més de 300 persones, entre elles destacades personalitats de l’àmbit politic, sindical i dirigents de comunitats de regants de la comarca.

El grup musical Limbotheque ha tancat la ja tradicional vetlada de Xújquer Viu que enguany ha complit la seua XIII edició.