Un total de 35 becaris inicien hui a Alzira el programa «La Dipu et beca»

0
749

Este matí, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez i la directora d’IDEA, Carmen Herrero, han rebut a l’Ajuntament d’Alzira els 35 becaris i becàries seleccionats dins del programa “La Dipu et beca 2018”. Al Saló de Plenaris han firmat l’acta i se’ls ha assignat a cadascun els tutors dels diferents departaments on desenvoluparan la seua tasca.

Són 35 els beneficiaris d’estes beques que permeten als estudiants universitàries o de Formació Professional, majors de 18 anys, realitzar pràctiques formatives en els distints departaments municipals. La durada de les beques és de 2 mesos (juliol i agost) i la seua dedicació de 20 hores setmanals.

Gómez ha destacat que “estes beques són molt importants ja que permeten als estudiants desenvolupar la seua feina, durant els mesos estivals, a una administració pública. Els permet posar en pràctica el que estan estudiant i vore com és el funcionament del nostre Ajuntament, cadascun en el seu departament corresponent segons la seua titulació”.

Entre altres departaments, els becaris desenvoluparan la seua tasca a IDEA, Sanitat, Serveis Públics, Serveis Socials, el MUMA, el CIJ, la Biblioteca Municipal, Esports, Informàtica, Alzira Ràdio i Comunicació, entre d’altres.