L’aigua potable arriba a la urbanització El Racó d’Alzira

0
678

Des del dia 19 de juny el veïnat de la urbanització El Racó ja disposa d’aigua potable i de qualitat, per al consum habitual.

 

Una vegada finalitzades les obres de connexió i restablida la connexió correctament a tota la urbanització d’El Racó, l’empresa concessionària del servei ha realitzat l’anàlisi pertinent per conèixer la qualitat de l’aigua a temps reial i el seu consum, sent a hores d’ara 14ml l’índex de nitrats per litre d’aigua. Una nivell quasi insignificant, comparat amb els 60 o 70 ml que s’enregistraven amb anterioritat.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, assegura que “volem assegurar-nos que tots els veïns i veïnes de la urbanització, siguen coneixedors i conscients que l’aigua que arriba a les seues aixetes, és totalment potable i reunix totes les condiciones de salubritat amb la millor qualitat enregistrada fins ara . No només hem apropat l’aigua de qualitat a la urbanització, també hem millorat la xarxa de connexions, evitant les pèrdues i trencaments, com també anivellar la pressió de l’aigua perquè arribe en condicions a les cases. Sens dubte un gran pas cap a la millora i comoditat del veïnat”.