Els Creuats Riberencs d’Alzira trionfen en el X Popoli Pop Cult d’Itàlia

0
1344
Caldereta de rap, gambes a l'all i paella l'aposta gastronòmica de la filà
Isabel Aguilar i Ivan Martinez d’ajudants de cuina

Hui diumenge és el dia en què tots les els països participants a la X Edició de Popoli Pop Cult, de Bagnara di Romagna, realitzent el dinar de delegacions. Cada país aporta un plat típic, Espanya dona a tastar gambes al all i caldereta de rap.

Les alzirenyes i alzirenys, pertanyents a la filà Creuats Riberencs dels Moros i Cristians la Vila d’Alzira, estan preparant el dinar, així com tot el necessari per a tornar esta vesprada a delectar amb les paelles i altres varietats de la nostra gastronomia als milers d’italians que formen llargues cues a l’estand dels Creuats Riberencs.

Este matí Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes i Turisme, i Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, han estat ajudant en les tasques de preparació. Al migdia assistiran, com a representnats institucionals d’Alzira, a l’acte del dinar de delegacions on realitzaran l’entrega de matetial de promoció de les nostres festes i de la reganyà als representants dels diversos països participants.

Cal recordar que passat divendres tot eixe material ja l’entregaren a les autoritats de Bagnara di Romagna, encapçalades pel «sindico» Ricardo Francone.