El jutge sobreseïx la querella de Ribera Salud contra l’alcalde d’Alzira per «calúmnies»

0
2490
Diego Gómez a les portes de l'Ajuntament d'Alzira
Alberto de Rosa conseller delegat de Ribera Salud

El titular del Jutjat de 1ª Instància i Instrucció nº 7 d’Alzira ha resolt el «sobreseïment provisional» del procediment obert el passat mes de maig amb motiu de la denúncia per «injúries i calúmnies» presentada per Ribera Salud i el seu conseller delegat, Alberto de Rosa, contra l’alcalde de la capital de la comarca Diego Gómez.

Davant les manifestacions realitzades per Gómez, durant un acte polític, en les que considerà que Ribera Salud i Alberto de Rosa «havien fet un pelotazo en toda regla» al adquirir els terrenys colindants a l’Hospital de la Ribera, el jutge resol que «no apareix degudament justicada la perpetració del delicte».

Per al magistrat les declaracions de la primera autoritat local «no tenen rellevància penal en l’àmbit, circunstàncies i antecedents penals i polítics en que es produiren per a ser subsumibles en un tipus penal».