Salut de la Ribera destina 2,9 milions als plans de vacances i reforços d’estiu

0
524

 

  • Romandran oberts i es reforçaran els centres sanitaris de les zones de platja

 

El Departament de Salut de la Ribera destinarà este estiu prop de 2,9 milions d’euros per atendre les substitucions de vacances del personal sanitari i els professionals de reforç desplegats a les zones de major afluència turística. Això suposa un increment de més d’1 milió d’euros respecte a la inversió que l’empresa concessionària que gestionava anteriorment el Departament de Salut va destinar a este mateix concepte en l’estiu de 2017. Una de les principals novetats del pla assistencial d’enguany és el manteniment i obertura de centres sanitaris a les zones de platja que van estar tancats en 2017. Així, a la zona bàsica de Cullera, enguany es reobre el consultori del Racó a partir del 2 de juliol i fins al 7 de setembre, de manera que tornarà a donar servei sanitari d’Infermeria tots els dies de 8:00 a 15: 00 hores, i de metge els dilluns, dimecres i divendres, de 8:00 a 11:00 hores. Una altra novetat que se suma a l’increment del servei serà que en el consultori Oasis es tornarà a prestar assistència sanitària a la vesprada; d’esta manera en este centre s’amplia la jornada des de les 9:00 a les 23:00 hores, coincidint amb les hores de màxima afluència d’usuaris, igual que el consultori del Mareny de Sant Llorenç, que reobrirà els mesos de juliol i agost, amb consulta mèdica els dilluns de 8:00 a 10:30 hores i d’Infermeria, els dilluns i divendres, de 8:00 a 9:30 hores. Pel que fa a la zona bàsica de Sueca, el consultori de El Perelló, a més de l’atenció ordinària de 8:00 a 15:00 hores, ampliarà el seu horari a les vesprades, entre les 15:00 i les 22:00 hores, i obrirà els caps de setmana entre les 8:00 i les 22:00 hores fins al dia 9 de setembre, tant en atenció mèdica com a infermera. Així mateix, tornarà a dispensar el servei sanitari del centre del Mareny Blau, que va ser anul·lat l’any passat, de manera que hi haurà servei mèdic els dimecres, de 8:00 a 10:00 hores, i d’Infermeria els dilluns i divendres, de 10:00 a 12:00 hores.

 

Zona d’interior Pel que fa a la zona d’interior, que tampoc ha estat contemplada en els plans d’estiu d’anys anteriors, s’ha previst que es dispose de servei mèdic i d’Infermeria a la zona del Marquesat, de 8.00 a 22.00 hores , durant els mesos de juliol i agost.