La filà Cruats Riberencs d’Alzira participa en el Popoli Pop Festival d’Itàlia

0
816

Un any més la Filà Creuats Riberencs participarà en una nova edició del Popoli Pop Cult Festival que es celebrarà a partir del dia 28 de juny i fins a l’1 de juliol en la ciutat italiana de Bagnara di Romagna.
Enguany és la desena edició d’aquest festival gastronòmicocultural i està prevista la participació de més de 20 països d’arreu del món (Vietnam, Cuba, Mèxic, Rússia, Alemany…). En aquest festival es mostra la cultura i la gastronomia dels països participants.
Il Popoli Pop Cult Festival comença la seua singladura el 2009 com a resposta als tristos i repetits episodis d’intolerància, generalitzacions i prejudicis negatius que es van produir a Itàlia contra immigrants estrangers. L’objectiu del Festival és estimular una curiositat espontània i recíproca cap a les diferents cultures, comportaments i generacions.
Nosaltres participarem un any més amb el nostre plat més típic, la paella i de nou intentarem representar molt dignament a la nostra ciutat i al nostre País.

Creuats Riberencs