El Garcia Lorca d’Alzira millora l’eficiència energètica amb el suport de la Diputació

0
920

El centre educatiu Federico García Lorca rep una inversió de 130.000 euros per millorar l’eficàcia energètica

 

 

Alzira, 27 de juny de 2018 – La millora i manteniment dels centres educatius de la nostra ciutat és una de les prioritats marcades per l’Ajuntament d’Alzira i des de les regidories d’Educació i Gestió Urbanística estan realitzant-se actuacions significatives.

 

En esta ocasió les millores apleguen al col·legi Federico García Lorca amb una subvenció de la Diputació de València, de 130.000 euros, una inversió necessària per tal de canviar totes les finestres del centre i així millorar l’eficàcia energètica.

 

El regidor d’Educació, Pepe Grau, ha declarat que “este centre realment necessitava unes actuacions de millora, respecte a millorar la temperatura interior, perquè les finestres eren molt antigues i no eren eficaces, no aïllaven de la calor i el fred degudament. Ara amb les noves finestres el canvi serà significatiu. Perquè hem de recordar que una bona educació també va unida a un bon ambient de treball”.

 

Per la seua part, el regidor de Gestió Urbanística també assegura que “les accions als centres educatius són i seran sempre part de les nostres prioritats, per donar i oferir una educació digna, també hem de pensar que els edificis, les aules i el seu manteniment siga el millor possible”.