Els joves d’Alzira ovacionen a Borja Blay en el seu últim adéu

0
7980

Nombrosos joves d’Alzira han dedicat la última ovació al Dj i guanyador del Cante o Balles 2015, Borja Blay en un sentit i emotiu acomiadament celebrat esta vesprada a la parròquia Sagrada Família.

El moment més emotiu ha estat al escoltar la lectura de la última carta de la seua novia Cristina, que després d’elogiar les nombroses virtuts de Borja assegurava que «mai t’oblidarè sempre et portarè en el meu cor». Cristina es recupera satisfactòriament, en un hospital abulense, de les lesions patides en el terrible accident que va patir la parella, el passat divendres, en la N-VI a la província d’Àvila al xocar frontalment amb altre turisme.

A l’acomiadament del jove Dj que somniava en ser compositor ha estat, també, present l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, que lamentava «la pèrdua en poc de temps de dos joves exemplars» de la capital de la comarca com Nacho Barberá i Borja Blay.

Entre les corones es trobava una del Ciutat d’Alzira FB, club de futbol en el que milità Borja en distintes categories.