Alzira obrirà la piscina descoberta la pròxima setmana

0
1576

 

 

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Esports, informa que dilluns, 25 de juny, donarà inici la campanya estival en la Piscina Municipal Descoberta situada al carrer Mare de Déu de la Murta.

L’horari d’obertura de la Piscina d’Estiu serà de dilluns a diumenge, d’11.30 a 19.30 hores. Allí, els usuaris trobaran un servici continu de socorrisme, cursos de natació i tot allò que necessiten per a passar una jornada refrescant i divertida. La Piscina disposa de vestuaris totalment equipats, ambient musical, professionals altament qualificats, zones d’ombra i àmplies zones verdes.

Esta instal·lació compta amb un per a la natació i amb un altre amb unes mesures ideals per als més menuts.

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, ha assenyalat que “un estiu més obrim al públic la piscina municipal descoberta perquè tots els veïns i veïnes d’Alzira puguen disfrutar-la els mesos amb més calor de l’any. Oferim una gran diversitat d’activitats perquè la gent puga combatre la calor a la ciutat de la millor manera possible”.