Alzira convertirà la Casa Tena en el Centre Municipal de Processament de Dades

0
924

La Casa Tena d’Alzira rep una inversió de 117.000 euros

La Casa Tena, ubicada a la zona de la Vila d’Alzira, és un dels edificis municipals més emblemàtics del nucli antic de la ciutat i que està sent recuperat amb diverses actuacions, en la qual està inclosa la instal·lació d’un ascensor, que entra dins de la reforma de la segona planta, on està previst ubicar el departament d’informàtica i modernització.

També està previst que prompte s’inicien les obres de la primera fase de condicionament per tal que l’edifici siga la seu del Centre de Processament de Dades, el lloc on es concentra l’actiu més important d’informació de l’Ajuntament d’Alzira com programes, servidors i dades.

Després d’haver-ne realitzat diferents accions per condicionar la Casa Tena amb 80.000 euros d’inversió, a hores d’ara, l’aportació de 37.000 euros més serviran per perfilar diversos espais perquè siga utlitzat.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, manifesta que “una vegada més donem visibilitat a la recuperació d’edificis que formen part del patrimoni municipal, i, al mateix temps, donant-li utilitat i rendibilitat a les inversions realitzades i mantenint el patrimoni viu amb part de la nostra història a les seues parets, dins del seus murs”.