Mor en un tràgic accident de trànsit el jove Dj d’Alzira Borja Blay

0
19497
Borja durant l'actuació amb lal que guanyà el Canters o Balles de 2015
Borja Blay punjant en un pub de Zurich

Ha mort en un tràgic accident de trànsit el jove Dj d’Alzira, guanyador del concurs Cantes o Balles 2015, Borja Blay.

L’accident va ocòrrer a les 11:38 hores del matí en el km 100 de la N-VI al terme de Sanchidrián al colidir frontalment dos turismes. Sembla que Borja va morir en l’acte, mentre la seua novia Cristina va ser traslladada en ambulància al Centre Assistència d’Àvila. Segons fonts consultades per Riberaexpress es recupera satisfactòriament encara que es va trencar una cama i ha sigut intervinguda pel trencament de la mandíbula.

Borja Blay, de 20 anys va ser esportista jugant en el Ciutat d’Alzira fins la categoria infantil. Però la seua vocació era la de músic. Així participà en dos edicions del concurs Cantes o Balles que va guanyar, de forma brillant l’any 2015.

En març de 2016 debutà a la seua ciutat natal com a Dj en les falles de 2015, actuant en el casal de la comissió Pare Castells. Posteriorment ha  treballat en nombrosos pubs i discoteques espanyoles i estrangeres.

Borja, que golejavar en el Ciutat d’Alzira era des de menut un incorformista i ja avançà que no anava a ser sempre el “punjador de cançons d’altres”. Com ell deia «porte la música en les venes des dels 10 anys i la meua ambiciò és la d’arribar a ser compositor; vull tindre una marca tipus David Gaetta”.