Els socialistes d’Alzira celebren els tres anys de gestió a la Generalitat

0
386

 

Els Socialistes hem iniciat una campanya informativa per donar a conèixer la gestió del Govern de la Generalitat dels últims tres anys.

Durant este temps hem demostrat ser gent de paraula, que lluitem, treballem per complir els objectius i a més que estem al costat de la ciutadania escoltant les seues inquietuds i  suggeriments per tal de poder millorar la vida de tots.

Com exemple podem destacar que liderem la creació d’ocupació a Espanya; hem augmentat la inversió estrangera d’empreses en l’economia valenciana; recolzem el feminisme, ara inclosa a l’agenda política valenciana amb el primer govern paritari de la història; hem invertit en qualitat educativa amb “Xarxa llibres” on 400.000 famílies es beneficien de les ajudes i; no menys important a la Comunitat Valenciana, ningú es queda al marge, amb la Renda Valenciana d’Inclusió que  aconseguix acabar amb el risc d’exclusió social.

Ahir dimecres 19 de juny, els socialistes Alzirenys eixirem al carrer per tal d’informar a la ciutadania de la gestió del nostre president de la Generalitat, Ximo Puig, una gestió que ens porta pel bon camí i per això la vicealcaldessa d’Alzira i Secretaria General de l’agrupació socialista d’Alzira, Isabel Aguilar, va estar a peu de carrer amb la resta de companys i companyes posant veu a la gran gestió del últims tres anys a València.

També va assitir Neus Garrigues, alcaldessa de la Pobla Llarga i Secretaria General dels Socialistes de la comarca de la Ribera Alta.

Sens dubte anem a continuar amb la mateixa línea de treball, obrint l’horitzó cap al canvi, amb la gestió que ens caracteritza, ja que som gent de paraula.