Alzira amplia les zones d’accessibilitat lliure amb les xarxes públiques Wifi

0
1118

La ciutat d’Alzira ha ampliat el nombre de zones amb xarxes públiques de lliure accessibilitat, per la qual cosa la ciutat ja compta amb punts lliures de senyal WIFI, “WIFI_Ayto_Publica”, en diferents zones de la ciutat com: la plaça Major, plaça de les Lletres Valencianes, l’oficina de la Clau, i a hores d’ara també hi ha accés lliure a la plaça de les Basses.

Des de la Regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana s’ha millorat l’accés a les xarxes públiques WIFI, de tal manera que actualment es pot accedir només introduint nom, cognom i el número de telèfon mòbil, on es rebrà un SMS de confirmació amb la clau assignada a l’usuari titular (telèfon mòbil), que serà vàlida per a totes les zones amb senyal “WIFI_Ayto_Publica”.

Les credencials (telèfon mòbil i contrasenya) expiraran als 3 mesos, per tant, cada 90 dies haurà de realitzar un nou registre.

La regidora de Transparència i Participació Ciutadana, Inma Onrubia, ha declarat: “A poc a poc anem donant a la nostra ciutat els avantatges que toca com a ciutat moderna i actual. En este moment tenim quatre punts importants amb punts lliures de senyal WIFI, però també hem de dir que estan millorant-se tots aquells punts amb senyal en edificis municipals com el CPC, el magatzem municipal o el cementeri, i que estem treballant per obrir pròximament noves zones wifi. És important que els usuaris sàpiguen que disposen de diferents punts des d’on connectar-se lliurement i amb privacitat”.