40 persones col.laboren en un mural participatiu a l’Alcúdia

0
1269

 

El pintor i muralista Erb Mon crea, amb la col·laboració d’un grup de 40 persones, una obra de street art a l’Àgora Jove.

L’activitat, organitzada des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Alcúdia i amb la participació dels departaments d’Arts Plàstiques de l’IES Els Évols i del col·legi Sant Andreu, va començar fa aproximadament un parell de mesos amb el treball de l’alumnat dels dos centres en els conceptes que volien plasmar al mural. I és que això és el que precisament es buscava: que l’obra resultant fora seua de principi a fi.

Així, amb les idees que es van sorgir, l’artista Erb Mon va dissenyar un mural vitalista, que mira cap al futur, amb caràcter artístic, inspirat en Miró, i on es plasma la trobada entre les persones, l’alegria i la festa.

Fruit d’una experiència creativa molt interessant en la qual les 40 persones que han participat s’han sentit involucrades i, per tant, han fet seua l’obra resultant, i després de quatre dies de treball, el mural ja dóna la benvinguda a tota la gent que s’acoste fins a l’Àgora Jove de l’Alcúdia.

Més sobre Erb Mon

La línia de treball del muralista brasiler Erb Mon es basa en l’abstracció, el color i el simbolisme. Després d’haver treballat intensament a Euskadi amb treballs realitzats per a Heineken Bilbao, el Museu Guggenheim o d’haver col·laborat amb l’escriptor Harkaitz Cano, entre altres, les seues últimes obres giren entorn a compartir i transmetre el valor del seu ofici als joves a través de xerrades i del treball en conjunt en la realització d’un mural, amb especial cura en un resultat professional.