Encarna Fernández d’Alzira la única dona que acaba el Trail Carlac de la Vall d’Aran

0
4791
SuperEncarna el dissabte en el Montlude de la Vall d'Aran

Neu i molta aigua es va trobar el passat dissabte la heroïna d’Alzira, Encarna Fernández, la única dona que aconseguia arribar a la meta després de recòrrer els 38 km de la Trail Carlac de la Vall d’Aran.

Una carrera molt exigent que passava pel cim del Montlude de 2.500 metres d’alçària «amb dos pujades d’infart començant pel doble quilòmetre vertical de 2.000 de desnivell positiu en 9,5 km» segons ha manifestat SuperEncarna a Riberaexpress que es va tindre que sobreposar a una caiguda.

Fernández qualifica amb un «10» a l’organització i als «preciosos boscos de Carlac». Qualificació que val també per a ella en ser la única «dona finiser» de les participants en l’exigent prova de trail.