L’Alcúdia implanta un nou sistema de denúncies de trànsit

0
812

Dins de les innovacions tecnològiques que s’estan portant a terme des de la Policia Local de l’Alcúdia, s’acaba d’implantar un nou sistema de denúncies de trànsit que funciona mitjançant una app desenvolupada per GTT, l’empresa que gestiona la tributació municipal.

La nova ferramenta, instal·lada als telèfons mòbils i tablets dels agents, reconeix directament la matrícula del vehicle, el nom de la persona titular i si té en vigor l’assegurança i la ITV. Un sistema, totalment informatitzat, que a més d’eliminar lespossibles errades que podien passar abans en fer la denúncia a mà, geolocalitza la infracció, de manera que a l’expedient queda enregistrada la ubicació exacta on s’ha produït la infracció.

Una eina, que ha entrat en funcionament aquesta setmana, i amb la qual es pretén fer la tasca de la Policia Local més ràpida, senzilla i efectiva.