Alzira inicia l’ampliació de voreres en Reis Catòlics

0
1419

Alzira millora l’accessibilitat en els carrers amb el rebaix i ampliació de voreres

La Regidoria de Gestió Urbanística està realitzant actuacions d’ampliació de voreres en diferents carrers de la ciutat, i a partir del dilluns dia 18 de juny de 2018 començaran les obres d’ampliació de voreres del carrer Reis Catòlics des de  l’encreuament del carrer Benito Pérez Galdós fins a l’encreuament del carrer Hort dels Frares. Estes obres facilitaran la mobilitat dels vianants per la ciutat, i faran més còmode el trànsit diari.

Estes actuacions tenen com a objectiu la millora en la mobilitat i comoditat del veïnat, del trànsit i la imatge de la ciutat, que sens dubte va cap a un canvi significatiu.

Segons declara Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “després de finalitzar les obres al carrer Benito Pérez Galdós i pròximament les del carrer Hort dels Frares, el tram de Reis Catòlics entre estos dos carrers serà de millor accessibilitat i donarà comoditat als vianants que es desplacen per la zona. L’Ajuntament d’Alzira està compromés amb l’objectiu de fer d’Alzira una ciutat moderna, accessible i sostenible”.