Els hostalers d’Alzira preparen una gran Ruta del «Tardeo»

0
2148
Hostelers d'Alzira durant la primera reunió

L’Associació Empresarial d’Alzira ha començat a organitzar una Ruta del «Tardeo» en la que aspiran a que participen la major part dels hostelers de la ciutat.

Esta setmana han encetat les reunions per tal de perfilar esta ambiciosa iniciativa que compta pel moment, amb 8 establiments però que, segons el portaveu de l’AEA, Toni López «pretenem implicar a la major part del gremi».

L’objectiu, segons els regidors Isabel Aguilar i Ivan Martinez «és difondre l’oferta d’oci i restauració que té la nostra ciutat també a tota la comarca», per mitjà de les xarxes socials, mitjans de comunicació i amb productes de qualitat que puguen atraure a la ciutadania a eixir i gaudir dels comerços del centre urbà.

Així, encara que en principi volien encetar la ruta per a les Festes de Sant Bernat, han decidit  esperar al mes de setembre «per tal que participen un elevat nombre de bars i restaurants».

Segons López, l’itinerari gastronòmic es farà cada divendres entre les 19 i les 22 hores i els establiment tenen previst oferir als clients una tapa diferenciada en cadascú d’ells.

La nova directiva de l’Associació Empresarial està organitzatn distintes activitats per tal de dinamitzar el sector i també per a millorar la professionalitat dels treballadors, mitjançant el curs que està impartint-se, en estos moments, en l’antic restaurant d’El Respirall.

Una instal.lació municipal que els empresaris de l’hostaleria pretenen que la Generalitat els autoritze a fer cursos de cuina.

Impuls municipal

Les Regidories de Comerç i Desenvolupament Econòmic i l’agència municipal IDEA s’han reunit amb el sector hostaler de la nostra ciutat a fi de tractar d’impulsar la seua activitat. Una de les propostes que es durà a terme, de la mà de distints bars i restaurants i l’Associació Empresarial d’Alzira, serà donar-li difusió al ‘tardeo’.

Segons han explicat Isabel Aguilar i Ivan Martínez, regidors de l’àrea, la iniciativa consisteix a difondre productes dels distints establiments tots els divendres de vesprada, en terrasses i de forma oberta al públic, i combinant-ho amb activitats lúdiques i culturals.