Alzira destina 150.000€ més per a seguir rehabilitant el Magatzem de Cucó

0
698

Des de l’inici de l’última legislatura, a l’any 2015, l’actual equip de govern va haver de prendre mesures d’intervenció al magatzem de Cucó, ja que es va trobar amb un edifici en estat de ruïna, per la qual cosa es van començar els procediments per iniciar la seua rehabilitació.

Les obres d’actuació acordades arrepleguen diferents inversions per condicionar degudament les instal·lacions que estan portant-se a terme des de 2016 amb uns primers 100.000 euros, que seguiren amb 150.000 euros en 2017 i als quals se sumen 150.000 euros, més, en este 2018, a més d’una important subvenció que aportarà el Consorci de la Ribera, per millorar l’eficàcia en l’estalvi energètic, que consistirà en la substitució dels finestrals.

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística estan realitzant-se les obres de rehabilitació que van des de la retirada de lluminàries, i obertura de vials, a l’execució de xarxes de sanejament, instal·lació elèctrica, cimentacions, millorar l’aïllament tèrmic i acústic amb projectat de suro, compartiments dels servicis tant per a home, dona i minusvàlid, entre altres mesures i actuacions tant a l’interior com a l’exterior de l’edifici.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, valora positivament estes obres i assegura que “amb els últims 150.000 euros aportats en 2018, sumem un total de 400.000 euros d’inversió per a la rehabilitació del magatzem de Cucó. Un edifici que necessitava imperiosament una actuació per rescatar-lo de la ruïna en la qual ens el trobarem al inici de la legislatura. No puc més que felicitar a tots els que formen part d’este projecte de rehabilitació, i estic segur que el resultat final serà satisfactori.”