Mercedes Bohigues i Inés Brines reinaran en Alzira durant 2019

0
4754
Mercedes Bohigues Valls i Inés Brines Pellicer desbordaven alegria al Gran Teatre

Les falleres majors electes amb les actuals

La Junta Local Fallera ha elegit hui a Mercedes Bohigues Valls i a Inés Brines Pellicer falleres majors d’Alzira per a l’exercici 2019 en un emotiu acte celebrat al Gran Teatre.

Merce ha declarat sentir «molta alegria, felicitat i illusió» en conèixer el veredicte del jurat i ha confesat que abans de començar l’acte «estava tremolant, la veritat és que necessitava ser fallera major del meu poble».

Però esta administrativa de 27 anys de la falla La Malva va més enllà i, fins i tot, ha declarat que no descarta ser algun dia presidenta de la JLF. Cas de conseguir-ho seria la primera dona que ostenta el càrrec.

Per la seua part Inés Brines també de La Malva està convençuda que viurà «un any meravellós» i que Mer Bohigues a la que coneix molt en ser de la mateixa comissió «és com una germana major».

És estudiant de sisé de Primària en Centre Educatiu Xúquer i aspira a ser «doctora o professora». Les dos agafaran el testic, la pròxima tardor, de Lourdes Burgos i Aitana Carbó, actuals falleres majors de la capital de la Ribera.

Cort d’honor de Mercedes Bohigues:

Eva Maria Camarero

Cristina Oviedo

Amanda Almendro

Sara Ros

Irina Chordá

Blanca Flor

Cort d’honor d’Inés Brines:

Irene Martinez

Carolina Marco

Leyre Cepeda

Natalia Canut

Claudia Gomis

Paula Cebolla